Instagram umožní označit Channels při nahrávání příspěvků

22. 8. 2024Novinky

Instagram přidává nový způsob, jak bude možné v aplikaci pracovat s Channels. Pokud tento nástroj používáte, můžete jej nyní otagovat v rámci procesu nahrávání příspěvků.

Instagram přidává do toku nahrávání příspěvků novou možnost Tag Channel, díky které můžete okamžitě sdílet obsah vašeho postu přímo do vašeho kanálu.

Nová funkce vám zjednoduší práci, protože nemusíte manuálně repostovat odkaz na vaši nejnovější aktualizaci. Zároveň snáze udržíte angažovanost uživatelů v rámci kanálu.

Zdroj: Jaskaran Singh

Instagram poprvé spustil Channels loni v únoru a nabídl tvůrcům zajímavý způsob, jak mohou uživatelům vysílat obsah a být s nimi v kontaktu v rozhraní přímých zpráv. Vzhledem k tomu, že se zprávy stávaly klíčovým nástrojem pro sdílení obsahu v aplikaci, jsou kanály nadesignované tak, aby tomuto chování uživatelů odpovídaly. I proto jsou dnes velmi populárním a vyhledávaným nástrojem nejen na Instagramu, ale i dalších místech.

Od loňského června jsou totiž k dispozici také ve WhatsAppu, kde v současnosti hlásí už 500 milionů uživatelů a s tím i nové funkce. Od podzimu jsou kanály dostupné také na Facebooku a v Messengeru.

Ani Instagram ovšem neusíná na vavřínech a rovněž pravidelně přichází s novinkami – loni v květnu umožnil zahrnout do Channels hosty, v červnu je otevřel všem tvůrcům a nedávno přidal i další nové funkcionality.

Podrobnosti o aktuální novince najdete zde.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře