Meta aktualizuje rozhraní API pro zveřejňování obsahu

2. 11. 2023Novinky

Meta přidává několik nových funkcionalit do svých rozhraní API. Tím rozšiřuje možnosti pro zveřejňování příspěvků prostřednictvím aplikací třetích stran.

Meta zaprvé integruje nový proces společného publikování do API pro Instagram. To znamená, že brzy budete moci zveřejňovat společné příspěvky také prostřednictvím aplikací pro správu sociálních sítí.

Dále Meta do API pro Instagram přidává přehledy organických Reels, díky kterým získáte více dat pro další tvorbu a plánování video obsahu.

V neposlední řadě pak Meta aktualizuje rozhraní Facebook Video API o novou funkci ochrany autorských práv. Díky ní včas zjistíte, zda by kontrola autorských práv zablokovala váš obsah určený ke zveřejnění – podobně jako tomu je u nativního rozhraní Instagram a Facebook Video API.

Všechny tyto funkce Meta v rámci příslušného rozhraní API již zavádí. Ještě nějakou dobu však může trvat, než je budete mít plně k dispozici.

Podrobnosti se dozvíte na blogu Mety.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře