Meta přidá nové nástroje pro úpravu Reels

22. 5. 2023Novinky

Meta chystá nové praktické nástroje, které vám usnadní úpravu videí Reels na Instagramu. Tyto nástroje budou brzy k dispozici globálně.

Pokud vytváříte videa Reels na Instagramu, jistě vás potěší nová sada editačních nástrojů, které Meta brzy zpřístupní všem uživatelům po celém světě.

Naposledy Meta aktualizovala možnosti tvorby Reels v dubnu, kdy například sloučila nabídku kreativních nástrojů do jednoho místa a přidala užitečné přehledy o výkonnosti krátkých videí.

Nyní proces vytváření Reels znovu usnadní. Těšit se tak můžete na:

  • možnost rozdělení jednoho klipu na dvě videa, což zjednoduší tvorbu většího množství obsahu a současně zajistí jeho konzistentnost,
Zdroj: Meta
  • ovládací prvky rychlosti přehrávání, díky čemuž lépe přizpůsobíte obsah,
Zdroj: Meta
  • a nový způsob výměny jednoho klipu za jiný, aniž by se změnilo načasování nebo pořadí jiných videí či zvuku.
Zdroj: Meta

Díky novým nástrojům bude mnohem snazší stříhat a přizpůsobovat videa vašim představám a moderním trendům. Zároveň bude jednodušší testovat různé varianty obsahu a zjišťovat, co vám na Instagramu funguje nejlépe.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře