Meta sdílí tipy, jak na generování leadů

3. 10. 2023NávodyNovinky

Chcete získat více potenciálních zákazníků na Facebooku? Pak vám může pomoci nový průvodce, který Meta vydala. Ten radí, jak se na sociálních sítích propojit s relevantními uživateli.

V květnu Meta oznámila, že přidává nové nástroje pro generování leadů na Facebooku. Aby inzerentům v této oblasti ještě více pomohla, zveřejnila nyní nový přehled, který vám udělá jasno v reklamních možnostech vhodných pro generování kontaktů.

V novém průvodci najdete tipy pro reklamy Lead Ads, Message Ads a Call Ads, které vyzývají uživatele, aby se s vámi spojili.

Každá z nich vám může přinést skvělé výsledky. Je ovšem potřeba je správně využít. Proto Meta přináší klíčová doporučení, která vás mohou v celém procesu nasměrovat.

Zdroj: Meta

Pokud vás zajímá více, doporučujeme si projít celého průvodce. Najdete ho v tomto videu. Podrobnosti o reklamách pro generování kontaktů pak zjistíte zde.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře