Meta spouští na Facebooku stránku pro Česko

1. 11. 2022Novinky

České firmy, marketéři i uživatelé to budou mít zase o něco jednodušší. Meta spustila specializovanou Facebook stránku přímo pro Českou republiku, která se zaměří na aktivity a kampaně na našem trhu.

Nová lokalizovaná stránka @MetaCzechia chce podpořit české komunity a podnikání na internetu. Chce také více propojit české online a offline prostředí. Cílem je vytvořit komunitu a „bezpečný online prostor, který je založený na vzájemném respektu a kde se každý bude cítit dobře.“

A samozřejmě pomocí moderních technologií postupnými kroky budovat metaverse, který je dlouhodobým cílem Mety ve všech regionech světa.

Společně s tím plánuje Meta spustit veřejné programy pro české partnery, organizace a malé a střední firmy, do kterých se budou moci zapojit a v rámci kterých proběhnou diskuse a aktivity, jež k těmto cílům směřují.

Česká stránka na Facebooku by taktéž měla přinášet webináře, online konference a další příležitosti pro vzdělávání. Veškerý obsah tu bude probíhat v češtině, což čeští uživatelé jistě ocení.

Pokud chcete českou stránku Mety na Facebooku také sledovat, najdete ji zde.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře