Meta spustila 3. sérii marketingových tipů Social Skills

22. 11. 2022Novinky

Meta vydala nové díly své série rozhovorů Social Skills. Díky nim se dozvíte zase něco více o strategiích, přístupech a výsledcích různých značek a marketérů, kteří se zabývají výkonnostní reklamou na Facebooku a Instagramu. Můžete se od nich inspirovat.

Série rozhovorů Social Skills se zabývá klíčovými prvky pro maximalizaci kampaní. Patří mezi ně A/B testování, analýza publika, budování komunity, tipy pro kreativu reklam a budování značky na sociálních sítích.

Každá epizoda trvá zhruba 4 minuty, zaměřuje se na konkrétní oblast a ukazuje praktické příklady toho, jak značky dokázaly využít nástrojů Mety k budování svého podnikání. Najdete tu spoustu dobrých postřehů a tipů, jak zlepšit výkon vašich reklam na Facebooku a Instagramu.

Pokud se tedy chcete ve svých kampaních zlepšit a třeba i získat tipy na poslední chvíli pro vánoční sezónu, doporučujeme zhlédnout nová videa série Social Skills. Najdete tu také epizody z předchozích dvou sezón.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře