Meta zavádí nové přepínání účtů a upozornění napříč aplikacemi

29. 9. 2022Novinky

Meta usnadní přepínání mezi propojenými účty a profily. Přidává taktéž nová oznámení, která vás upozorní na nejnovější aktualizace napříč Facebookem a Instagramem.

Místo toho, abyste na Facebooku v „přepínači“ účtů viděli pouze svůj profil a stránky na Facebooku, uvidíte tu nyní také připojené Instagram účty.

To by mělo usnadnit propojení a hladší přechod mezi nimi. Stejně to bude fungovat i při přepínání na Instagramu.

Nová oznámení o aktivitě pak mohou usnadnit sledování upozornění napříč platformami. Vypadat budou následovně:

Zdroj: Social Media Today

Meta rovněž zavádí nový proces registrace a přihlašování k účtu. Ten umožní snazší přihlašování a vytváření nových účtů na Facebooku i Instagramu.

Zdroj: Meta

Nově si tak můžete vytvořit účet na Facebooku či Instagramu a pomocí tohoto účtu se pak zaregistrovat na druhé platformě. Pokud už účet na Facebooku / Instagramu máte, můžete snadno použít přihlašovací údaje z jedné aplikace pro přístup do druhé. Je ale potřeba mít vaše účty ve stejném Centru účtů.

Novinky se zatím týkají pouze Facebooku a Instagramu, ale podle Mety by měly časem přibýt také další platformy, které pod ni spadají. Nové nástroje testuje Meta globálně, a to v zařízeních se systémem iOS a Android a také na webu.

Podrobnosti se dozvíte na blogu Mety.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře