Na Engage Prague 2016 se setkají špičky světového marketingu

2. 5. 2016Novinky

Konference Engage Prague, kterou pořádají čeští Socialbakers, letos opět hostí leadery světového marketingu. Od 11. do 13. května se můžete přijít inspirovat ze zkušeností social media specialistů z NASA, Red Bull Air Race nebo Universal Music.

Letos se v přilehlých prostorách Fora Karlín v Praze představí více než 30 řečníků i stovky hostů z celého světa. Že se jedná o akci opravdu prestižní, svědčí už úspěch loňského ročníku, kam dorazila tisícovka hostů z více než 70 zemí světa.

TOP řečníci

Na konferenci bude hovořit například Veronica McGregor z NASA, která založila první účet společnosti na Twitteru a od té doby se svým týmem získala mnoho ocenění na poli marketingu a sociálních sítí. Mezi dalšími řečníky pak je například Olivier Robert-Murphy z Universal Music, Julien Jalouzet z fotbalového klubu Paris Saint-Germain nebo Pavel Turek z Red Bull Air Race. Do Prahy přiletí také jeden z nejznámějších YouTuberů Alfie Deyes, kterého na sociálních sítích sleduje skoro 10 milionů fanoušků po celém světě. Vedle světových špiček však nebudou chybět ani čeští zástupci. Představí se například Teri Blitzen nebo Johny Machette.

Workshopy

Akce se zaměřuje především na vzdělávání marketérů, proto se můžete těšit i na řadu praktických workshopů, které trvají v průměru 3 hodiny a jejich součástí je práce v malých skupinkách pod vedením těch nejlepších z oboru. Workshopy tak letos povedou například zástupci značek, jako je BBC, NATO, Desigual, L’ORÉAL, Microsoft a nově také influenceři. Dorazí známý fotograf Eelco Roos, kterého na Instagramu sleduje půl milionu fanoušků, nebo například Paula Coop McCrory, kterou sledují více než 4 miliony lidí na Pinterestu.

“Engage Prague už není ale pouze pro marketéry, spousta z nich bere do Prahy také své manažery a generální ředitele, kteří tam hledají inspiraci pro budoucnost své značky. I proto jsme pozvali řečníky, jako je Alfie Deyes a další influencery, se kterými značky stále více a více spolupracují.” – Jan Řežáb, spoluzakladatel Socialbakers

Socialbakers opět navážou na úspěšnou spolupráci s JAD Productions, se kterými společně vyhráli evropskou cenu EuBEA za nejlepší konferenci roku 2015, tak s Ambiente, kteří se postarají o catering. Letos do projektu vstoupí i Leoš Mareš, který bude moderovat večerní předávání cen.

Vstupenky na konferenci si můžete koupit na www.engage2016.com.

My na akci samozřejmě nebudeme chybět a budeme vás zásobovat pravidelnou dávkou informací přímo z místa dění.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře