Otestujte, jak jste na tom se znalostmi Facebook reklamy

25. 9. 2017Názory

Vyzkoušejte si, jak hluboce rozumíte reklamě na Facebooku. Vyhrajete pokaždé. Buď polechtáte své ego dobrým výsledkem, nebo vám pomůžeme najít místo, kde se lze ještě zdokonalit.

Zlepšovat se je potřeba neustále. My se o to snažíme především v oblasti výkonnostního marketingu. Testové otázky jsme proto skládali s ohledem na toto zaměření a na základě našich zkušeností.

SPUSTIT TEST

Otestujte, co víte. Výsledek vám pomůže v dalším rozhodování – třeba o tom, jak případné mezery ve vzdělání doplnit. Například, že základní kurz facebookové reklamy vám již mnoho nového neprozradí a vhodnější tak pro vás bude některý z pokročilejších kurzů.

Pokud nebudete mít informací o facebookové reklamě pořád dost, spoustu materiálů ke studiu a možnost otestovat se naleznete i ve vzdělávacím programu Facebook Blueprint.

V Business Factory jsem si na velkých klientech vyzkoušel všechny aspekty facebookové propagace. Zaujaly mě především možnosti dynamické tvorby, automatizace a chytrého vyhodnocování. V oblasti reklamy a onlinu pracuji od roku 2012, předtím jsem dobýval svůj denní chléb v mediální sféře. Zlatá vejce snášená datovou slepicí sklízím s týmem v projektu Arbitreo.com.

Komentáře