Startuje 2. ročník Social Media Akademie

5. 3. 2018Novinky

V pátek 16. března odstartuje v Praze 2. ročník Social Media Akademie. Třináctidenní kurz jsem připravila hlavně pro ty, kteří se ve své profesi sociálním sítím aktivně věnují, ať už ve firmách, nebo jako freelanceři.

Loňský první ročník také ukázal, že je užitečný i pro samotné podnikatele nebo nadšené začátečníky, kteří chtějí vytvořit kvalitní strategii pro svoji firmu a naučit se, jak sociální sítě opravdu prakticky používat.

V lektorování mě bude doprovázet 14 zkušených odborníků, kteří se specializují na různé marketingové oblasti (strategie, kreativa, copywriting, placené kampaně, využití sociálních sítí v náboru, zákaznická péče, analytika, práce s fotografií, videm a další). Semináře budou plné teorie i praktických příkladů, které lze okamžitě implementovat do praxe.

Lektoři budou k dispozici i na konzultace při vytváření závěrečných prací. V těch vidím největší přínos Social Media Akademie. V průběhu celého semestru budou účastníci pod mým vedením a s pomocí ostatních lektorů vytvářet social media strategii pro svoji firmu. Tu budou na konci akademie i obhajovat. Budeme očekávat profesionálně zpracovanou práci, se kterou jim aktivně pomůžeme. I proto máme tak omezený počet přihlášek.

Situace v social media marketingu se totiž ani v roce 2018 nijak zvlášť nezlepšila. Pořád je tu neuvěřitelné množství firem, které netuší, jak s těmito nástroji pracovat, jak je používat, jak na nich komunikovat se zákazníky. A mně dělá obrovskou radost pomáhat těm, kteří to chtějí změnit.

Social Media Akademie poběží třináct pátků a může se jí zúčastnit maximálně 15 lidí. Jedno místo je za zvýhodněnou cenu vyhrazené pro zaměstnance neziskové organizace. Loni to byl Dobrý Anděl, letos účastníka teprve vybíráme.

Podrobné informace včetně možnosti se přihlásit najdete na webu Social Media Akademie.

Živím se jako konzultantka v oboru sociálních médií. Předávání znalostí a zkušeností je moje vášeň i zábava. K dnešnímu dni mám za sebou 387 firemních či veřejných seminářů a workshopů pro 3966 spokojených posluchačů. Pravidelně přednáším a publikuji na odborných serverech (TyInternety, Lupa, Mediaguru). Působím v porotách marketingových soutěží, moderuji a přednáším na odborných konferencích a v rámci projektů i pro neziskový sektor.
Ve volném čase jsem hlavně geekem s láskou k filmům, seriálům, knihám ... speciálně těm se sci-fi tématikou.

Komentáře