Threads nabídne mizející příspěvky a novou záložku na profilech

2. 7. 2024Novinky

Aplikace Threads experimentuje s dalšími novými funkcionalitami. K dispozici bude možnost automatického vymazání příspěvků a nová záložka na profilech, která usnadní přístup k fotkám a videím.

Mizející příspěvky

Threads vyvíjí novou funkcionalitu, při jejíž aktivaci by se vaše aktualizace po 24 hodinách z aplikace automaticky vymazaly a odstranily se i z vašeho profilu.

Tato funkcionalita by byla dobrovolná, bylo by ji možné v aplikaci nastavit.

Threads tím doplňuje další funkcionalitu, kterou představil nedávno, a to možnost automaticky archivovat příspěvky.

Zdroj: Alessandro Paluzzi

Nová záložka

Další novinkou, kterou aplikace Threads chystá, je nová záložka v profilech uživatelů s názvem Média. Ta by usnadnila přístup k videím a fotografiím, které jste do aplikace nahráli.

Jedná se o klasický prvek, který je již dostupný a běžný i na ostatních sociálních sítích Mety. Proto bylo jen otázkou času, než jej Meta zavede i ve své nejnovější aplikaci.

Zdroj: Alessandro Paluzzi

Je také logické, že Meta na Threads aktivně pracuje a přidává stále další funkcionality. Aplikace totiž momentálně hlásí už 150 milionů měsíčně aktivních uživatelů. Jen za poslední dva měsíce představila Meta v Threads několik zajímavých novinek – mimo jiné nové uživatelské rozhraní u příspěvků, novou podobu sdílených příspěvků z Instagramu, nové rozhraní v desktopové verzi aplikace, počty zobrazení u příspěvků a nový filtr vyhledávání nebo kontrolu citování příspěvků.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře