Webináře od Facebooku v češtině

18. 6. 2020Návody Novinky

Facebook pořádá několik webinářů, které jsou vedené v českém jazyce a budou dostupné do konce srpna. Můžete si je tak zhlédnout podle vlastních časových možností. Přihlásíte se snadno přes daný odkaz.

Nechte za sebe pracovat machine learning (strojové učení)

Lektorka: Kateřina Marxtová

Kateřina je specialistkou na online marketing a technická řešení. Ve Facebooku je strategickým partnerem zejména pro české klienty, se kterými pracuje na jejich dlouhodobém růstu a pomáhá jim k úspěchu nejen na Facebooku. 

Přihlaste se zde: https://attendee.gotowebinar.com/register/8389282922875037451

Optimalizace kampaní pro skutečné obchodní výsledky

Lektorka: Zuzana Provazníková

Zuzana má zkušenosti z oblasti digitálního marketingu ze startupového prostředí v USA a Evropě. Ve Facebooku pracuje jako strategický partner pro společnosti v rámci střední a východní Evropy a pomáhá jim s marketingovými aktivitami a obchodním rozvojem.

Přihlaste se zde: https://attendee.gotowebinar.com/register/7428922188175012363

Struktura účtu pro efektivnější výkonnost kampaní

Lektorka: Veronika Fialová

Veronika působí ve Facebooku v Dublinu jako strategický partner pro společnosti v rámci střední a východní Evropy a pomáhá s plánováním, implementací marketingových řešení a obchodní podporou pro jejich rozvoj a růst. 

Přihlaste se zde: https://attendee.gotowebinar.com/register/2539710638804208141

Jak expandovat do zahraničí pomocí facebookových nástrojů

Lektorka: Petra Machačová

Petra je absolventkou VŠE, oboru mezinárodní obchod, a proto má k tématu cross-border businessu a podpoře exportu velmi blízko. V současné době působí v dublinské pobočce Facebooku jako Agency Partner Manager pro CEE a spolupracuje s klíčovými nezávislými agenturami na jejich strategickém rozvoji a také exportních aktivitách jak samotných agentur, tak jejich klientů.

Přihlaste se zde: https://attendee.gotowebinar.com/register/6719055491051026443

Nové Blueprint kurzy

Pokud máte zájem se vzdělávat dál, Facebook zveřejnil také 15 nových bezplatných Blueprint kurzů. Témata najdete na blogu Facebooku.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře