WhatsApp přidává videozprávy

3. 8. 2023Novinky

Aplikace WhatsApp spouští další možnost konverzace. Nově budete moci komunikovat pomocí videozpráv, které podobně jako hlasové zprávy umožňují vkládat krátké nahrávky do chatů.

Videozprávy na WhatsAppu budou mít maximální délku 60 sekund. Pomocí nich budete moci odpovídat v reálném čase. Zobrazovat se budou v kruhu, aby byly dobře rozpoznatelné od dalších typů zpráv.

Díky této novince se WhatsApp více přiblíží ostatním sociálních a komunikačním platformám. V současnosti je totiž trendem co nejvíce usnadnit spojení a nabídnout videoklipy, které se již staly preferovanou interaktivní možností ve většině aplikací.

Fungovat to bude přitom jednoduše. Chcete-li nahrát videozprávu, klepnutím na obrazovku se přepnete do režimu videa. Video nahrajete přidržením prstu na obrazovce. Videa se automaticky přehrají se ztišeným zvukem. Zapnete ho opět pomocí klepnutí.

Meta oznámila, že videozprávy ve WhatsAppu bude zavádět postupně. Během následujících dvou týdnů by je měli mít k dispozici všichni uživatelé.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře