Babel Camp 2015 – podrobný program

1. 9. 2015Novinky

Přípravy na Babel Camp 2015 finišují – a my tak doporučujeme neváhat a koupit si lístek :) venku už je také podrobný program a zítra odpoledne začne registrace na workshopy. Na co se tedy můžete těšit?

V minulém článku jsme odtajnili řadu vystupujících – ale samozřejmě ne všechny. Na jaké další zajímavé osobnosti se můžete těšit? Samozřejmě nemůže chybět zástupce Facebooku – i letos přijede do Brna Peter Podolinský, client partner pro CZ/SK. Z Manchestru dorazí Ian Gray, social media blogger, který bude vykládat o nástrojích, které vám usnadní život. Osobně se hodně těším na panel o „starých vs. nových vs. sociálních médiích“ – budu ho moderovat já a pozval jsem si Filipa Struhárika z Denníku N, Dávida Tvrdoně ze SME a Jakuba Macka z FSS MU.

KOUPIT VSTUPENKU ZA 199 KČ

Do Brna také zavítá zcela speciální trojice z Berlína, jejíž společná keynote uzavře hlavní program dne. Každý z nich ovšem bude předtím mít také vlastní workshop! Christoph Räthke je zakladatel Berlin Startup Academy a tak máte jedinečnou možnost probrat s ním svoje start-up nápady! Monica Zaldivar se dlouhodobě věnuje mobilnímu marketingu a podobně jako Ian, i ona vám představí ty nejlepší nástroje pro vaši práci. A konečně Julianne Becker, která šéfovala jednomu z největších setkání okolo social media – Social Media Week Berlin, se bude věnovat tématu, jak spolu souvisí on-line a off-line komunity!

Registrace na workshopy budou možné od středy (od 15h), pokud si ovšem koupíte VIP vstupenku, můžete svá místa zabrat už o den dřív. Čeká nás jich celkově šest a konat se budou v CoWo Brno, tradičním brněnském coworkingu v samém srdci Brna, na Moravském náměstí (z Flédy jsou to 4 zastávky šalinou). CoWo má nově na starosti tým marketingové agentury Pevnina.cz – a na Babel Campu je potkáte s fotostěnou a soutěží o členství :) V CoWo se bude také konat páteční warm-up, kterého se zúčastní řada speakerů (minimálně tam začneme, otázka je, kde to bude končit).

No a nemůžeme zapomenout na letošní zásadní novinku. Mezi hlavním programem a after party (se super DJs) se bude konat speciální Meet & Greet – setkání s YouTubery. Těší se na vás hned pět velkých jmen – Johny Machette, Danny / TVTwixx, DenisTV, Makyna016 a Carrie Kirsten. Od 18h bude Fléda na tři hodiny jejich – a fanoušků! Účastníci BabelCampu se samozřejmě mohou zúčastnit, ale akce je zdarma dostupná i pro všechny ostatní (s věkovým limitem 15 let). Pokud ale chcete přijít, je potřeba se DOPŘEDU registrovat – kupte si lístek „Youtubeři“. Uvidíte sami – bude to určitě pořádný hukot! Akce probíhá ve spolupráci s agenturou Tubrr.

Moc se těšíme, tak nás nezklamte a přijeďte :)

Spolumajitel Influencer.cz, brand ambassador ROIHunter.com - dělník internetu, organizátor setkání BabelTalk.

Komentáře