Představujeme nový projekt: Newsfeed Akademie!

16. 9. 2016Novinky

Od spuštění Newsfeed.cz uplynul více než rok – za tu dobu jsme získali spoustu věrných čtenářů, hodně zkušeností a také jsme se rozhodli předávat svoje zkušenosti a znalosti nejen formou článků, ale vytvořit také vlastní školení. I v této oblasti bychom rádi přišli s novým konceptem, který umožní zájemcům vytvořit si školení na míru. Představujeme Newsfeed Akademii.

Newsfeed Akademie vám pomůže získat praktické vědomosti a lépe využít potenciál Facebooku pro vaši firmu, instituci či neziskovku. Naše školení jsou modulární a určená zejména středně a více pokročilým marketérům a social media specialistům. Vybrali jsme nejdůležitější témata zejména z oblasti performance marketingu a Facebookové reklamy, dali dohromady zkušené profesionály a využili dobrých vztahů přímo s Facebookem.

Newsfeed Akademie je novým projektem agentury Business Factory, jediné české agentury, která je certifikovaným Facebook Marketing Partnerem v oblasti Facebook Ads. Mezi lektory ale najdete i další zkušené profíky, kteří se budou věnovat tématům, kterým nejlépe rozumí.

Co to znamená?

Připravili jsme několik rozsáhlejších bloků, které jsou sestaveny z jednotlivých modulů. Můžete je absolvovat vcelku, nebo si vybrat jen konkrétní část, která vás zajímá. První čtyři bloky, na které se můžete těšit, jsou následující:

  • Facebook reklama pro E-commerce
  • Promo mobilních aplikací na Facebooku
  • Facebook jako brandový kanál
  • Moje firma vs. sociální sítě

Nemusíte se bát, že uslyšíte obecné pravdy typu „Facebook je super“. Budeme se věnovat velmi konkrétním příkladům, lektoři vám rádi předají svoje zkušenosti z práce na top českých i globálních klientech. Jednotlivé bloky jsou rozděleny do nezávislých modulů, na které se můžete samostatně přihlásit. Bude také možné domluvit si individuální konzultace s lektory. Je pro nás velmi podstatná zpětná vazba, budeme proto rádi, když nám v komentářích nebo zprávách napíšete, jaká témata vás zajímají, co vám na školeních chybí a co naopak překáží.

Na kurzy Facebook reklama pro E-commerce (těší se na vás tým Business Factory) a Moje firma vs. sociální sítě (celým vás provede Adam Zbiejczuk) se můžete přihlásit již nyní. Pokud jste byli na Babel Campu, máme pro vás dobrou zprávu: Vaše vstupenka znamená slevu 10 % – stačí její číslo zadat při objednávce do poznámky.

Aktuální termíny, na které se můžete přihlásit:

Spolumajitel Influencer.cz, brand ambassador ROIHunter.com - dělník internetu, organizátor setkání BabelTalk.

Komentáře