3 kurzy, které vám pomohou optimalizovat Facebook reklamy

25. 11. 2020Návody

Začínáte inzerovat na Facebooku, chcete svou kampaň vylepšit a nevíte, jak na to? Vybrali jsme pro vás tři kurzy z platformy Facebook Blueprint, které vám pomohou dosáhnout vašich obchodních cílů. Kurzy jsou určené spíše pro začínající a menší inzerenty.

Facebook reklamy a vaše obchodní cíle

Prvním krokem k vytvoření účinné reklamy je stanovení jejího cíle. V této lekci se naučíte, jak ji sladit s obchodními cíli, jako je zvyšování návštěvnosti v obchodech, výzva ke stažení aplikace, generování potenciálních zákazníků a další.

Kurz najdete zde.

Souvislosti mezi účely a tvorbou reklamy

Aby vám Facebook pomohl co nejefektivněji, přizpůsobuje účel reklamy vašim cílům. V tomto kurzu se naučíte, jak se reklamy liší v závislosti na účelu, a získáte tipy pro výběr správné kreativy, publika, rozpočtu a doby trvání kampaně.

Kurz najdete zde.

Tipy pro vylepšení vašich reklam

Jakmile máte cíl a účel, jste připraveni začít s tvorbou reklam. Podívejte se na příklady, které ukazují, jak můžete reklamy vylepšit úpravou sdělení, vizuálu a tlačítka s výzvou.

Kurz najdete zde.

A pokud máte zájem dozvědět se ještě více, prozkoumejte Facebook Blueprint do detailu.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře