8 nových prázdninových webinářů od Facebooku

27. 7. 2016NávodyNovinky

Jak co nejlépe využít možností, které marketérům a majitelům firem nabízí Facebook, Instagram a jejich produkty? Sociální síť připravila na léto další sérii webinářů, zaměřených na aktuální témata, která jsou pro podnikání prospěšná a která uživatele zajímají.

Stačí si vybrat a přihlásit se. Webináře jsou v angličtině, zdarma a pro všechny.

28.7. Instagram Performance Marketing Update: Learnings and Best Practices

Tento webinář vás naučí, jak vytvářet nejlepší instagramové kampaně zaměřené na direct response. Produktový tým Facebooku vám ukáže aktuální produkty, kterých můžete využít, představí příklady dobré praxe a vysvětlí vše kolem optimalizace cílení a biddingu, umístění pixelu, reportingu a kreativy. Zaregistrujte se.

2.8. Promoting a Successful App: From Install to Sales

V tomto webináři se dozvíte, jak můžete využít produkty Facebooku pro inzerci mobilních aplikací. Lektoři odhalí nejlepší metody, jak zacílit správné uživatele, zvýšit prodeje skrze mobilní aplikaci a využít kreativní formáty pro představení aplikace. Tak se nezapomeňte přihlásit.

3.8. Getting the Most out of Facebook, Instagram and the Audience Network

Chcete vědět, jak získat nové zákazníky a zvýšit prodeje pomocí reklam na Facebooku, Instagramu a Audience Network současně? Facebook vám představí výhody inzerce napříč všemi třemi platformami včetně skokového dosahu a lepšího výkonu. Zapište si datum do diáře.

4.8. How to Win This Holiday Season with Facebook, Instagram and the Audience Network

Připravte se na letošní Vánoce s předstihem. Webinář vám vysvětlí, jak správně vytvořit marketingovou strategii, aby se vám o svátcích zvýšily prodeje. Poznáte přitom, které reklamní formáty, cílení a metody optimalizace přinesou největší úspěch. Nenechte nic náhodě a zamluvte si místo.

10.8. Going Global with Facebook

Váš byznys může snadno překročit hranice země. A s globálním propojením, jaké je dnes k dispozici, to je hračka. Připojte se ke specialistům Facebooku a objevte, jaké možnosti máte k dispozici pro vedení kampaní v zahraničí. Přihlaste se už dnes.

11.8. Maximize Your Ad Campaigns with the Facebook Pixel

Facebook Pixel je efektivním nástrojem pro vaše marketingové strategie. Umí totiž změřit akce provedené publikem napříč zařízeními, optimalizovat doručování reklam lidem, kteří s největší pravděpodobnosti provedou akci, a automaticky tvořit publikum z návštěvníků webu, na které můžete následně účinně zacílit. Tento webinář vám ukáže, jak vytvořit a nainstalovat pixel, stejně jako způsob, jak migrovat z konverzního pixelu. Nenechte si tento užitečný webinář ujít.

18.8. Crafting Video for Facebook and Instagram

Pokud jste fanoušky mobilní reklamy, víte, že přitáhnout něčí pozornost vyžaduje pořádné zamyšlení a často musíte přijít s různými typy video kreativy. Facebook vám v tomto webináři přinese tipy a doporučení, jak rafinovaně zaujmout uživatele za pomoci videa na mobilu. Naučíte se, jak je rychle oslovit, jaký design je ideální pro videa bez zvuku nebo jaký vizuální koncept dát vašemu příběhu. Jak na to? Stačí se zaregistrovat.

30.8. Acquiring New Customers Using Facebook Lead Ads

Na konci léta máte šanci se ještě navíc naučit, jak získat nové zákazníky za pomoci Lead Ads, ať už jste velká, nebo malá firma. Webinář vám ukáže příklady z praxe, provede vás skrze integraci CRM údajů a představí nové nástroje, které pomohou jednoduše vést kampaň. Zakončete prázdniny užitečným webinářem.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře