Facebook přichází s novým programem pro začínající tvůrce her

18. 7. 2018Novinky

Facebook chce pomoci začínajícím tvůrcům her a testuje nový program Level Up, který by měl tvůrcům pomoci v budování jejich komunity. Facebook také testuje další nástroje, které vylepší live streaming a umístění herních videí.

Tento rok Facebook spustil program pro tvůrce her, který zaznamenal pozitivní ohlasy. Komunita herních fanoušků je početná a zpětná vazba ukázala, jak si tisíce lidí buduje své komunity v oblasti her.

Level Up

Program Level Up bude k dispozici v nadcházejících měsících a poskytne tvůrcům rady i nástroje, které jim pomůžou budovat komunity a monetizovat svou práci.

  • Monetizování s programem Facebook Stars – členové programu Level Up budou moci vydělávat peníze pomocí svých fanoušků, kteří budou moci podporovat své oblíbené tvůrce her.
  • Nové funkce live streamingu – členové programu Level Up budou mít také včasný přístup k novým nástrojům a uživatelskou podporu Facebooku v případě problémů a chyb.

Program Level Up je zatím ve fázi testování a do několika měsíců by měl být spuštěný globálně.

Další možnosti sledování herních videí

Mnoho uživatelů sleduje herní videa v News Feedu, ve skupinách nebo na facebookových stránkách. Facebook chce pomoci herním tvůrcům v oslovování nových fanoušků, a proto začal testovat nové nástroje, které by podpořily růst uživatelů a komunit. Jedním z nich je místo, kde se shromáždí všechna živá vysílání a předem nahraná videa her pod jedinou adresou fb.gg.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode




Tady najdete několik užitečných odkazů, které se týkají oblasti tvorby her na Facebooku:

Svět technologií a online marketingu je pro mě velkou vášní. V minulosti jsem působila po dobu několika let na akademické půdě jako vyučující na katedrách marketingu a hotelového managementu. V současné době spolupracuji s různými experty jako konzultant v oblasti online marketingu na mezinárodní úrovni mezi Švýcarskem, Itálií a Českou republikou. Specializuji se na e-commerce, sociální média a tvorbu webových stránek. Ve volném čase mě potkáte v přírodě ponořenou do krás tří disciplín triatlonu. Na Newsfeed.cz se s Vámi budu dělit o aktuální novinky z rozmanitého světa sociálních médií.

Komentáře