Facebook přidává do skupin nové typy upozornění

5. 1. 2021NovinkyNovinky

Engagement Alerts je nový typ upozornění pro správce Facebook skupin, který poukáže na příspěvky s největším množstvím reakcí. Díky tomu zůstanete v obraze a získáte přehled o klíčových trendech, které se dějí ve vaší skupině.

Nové upozornění Engagement Alerts budete moci zapnout v Nastavení skupiny, přičemž vám Facebook nabídne celou škálu různých možností, na které chcete být upozorněni. Na výběr je upozornění podle typu reakce, komentářů, odpovědí a podobně.

Zdroj: Matt Navarra

Facebook rovněž přidává možnost nastavit si parametry vašich upozornění. Díky tomu pro vás bude snazší sledovat konkrétní typy interakcí ve skupině a lépe zjistíte, který obsah uživatele zajímá.

Zdroj: Matt Navarra

Kromě toho budete mít možnost zapnout si upozornění na schválené příspěvky, které jejich autoři později upravili.

Zdroj: Matt Navarra

Nové funkcionality tak doplní nástroje, které Facebook pro skupiny a jejich správce připravil na konci loňského roku. Mezi nimi najdete nové typy příspěvků, nové nástroje pro moderování či rozšířený Collabs Manager. To, že Facebook zavádí ve skupinách stále více novinek, souvisí s tím, jak se změnil způsob, jakým lidé skupiny používají.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře