Facebook zavádí novou aplikaci Hobbi

6. 3. 2020Novinky

Jste fandové Pinterestu? Pokud ano, začtěte se dál. Facebook se svým experimentálním týmem NPE uvádí na trh novou aplikaci Hobbi, která se využitím a stylem podobá právě Pinterestu. Můžete díky ní shromažďovat obrázky zálib či zájmů a třídit je do nástěnek.

New Product Experimentation (NPE) je tým, který má za úkol pro Facebook vyvíjet aplikace zaměřené na zákazníka. Přesně toto je cílem i nové aplikace Hobbi. Ta má uživatelům pomoci dokumentovat věci, které mají rádi, aby se k nim mohli vracet a měli je neustále na paměti.

Hobbi můžete využívat pro projekty a záliby zaměřené hlavně na kutilství, vaření, umění, řemesla, fitness, dekorace a podobné. Jednotlivé fotografie můžete ukládat do kategorií/nástěnek a podělit se o výsledky vaší činnosti s dalšími lidmi z komunity. Navíc si vytvoříte „deníček“ a můžete sledovat váš pokrok. Kromě fotografií můžete v Hobbi vytvářet i videa a sdílet je s vašimi spojeními.

Zdroj: Apple Store

Aplikace Hobbi je zatím v začátcích a jestli ji Facebook bude časem poskytovat i pro komerční využití, není jasné. V současné době je k dispozici jen v americkém Apple Store, ale brzy bude zavedena do všech zemí.

Mezi další výtvory týmu NPE patří aplikace Whale, Aux a Bumb.

Svět technologií a online marketingu je pro mě velkou vášní. V minulosti jsem působila po dobu několika let na akademické půdě jako vyučující na katedrách marketingu a hotelového managementu. V současné době spolupracuji s různými experty jako konzultant v oblasti online marketingu na mezinárodní úrovni mezi Švýcarskem, Itálií a Českou republikou. Specializuji se na e-commerce, sociální média a tvorbu webových stránek. Ve volném čase mě potkáte v přírodě ponořenou do krás tří disciplín triatlonu. Na Newsfeed.cz se s Vámi budu dělit o aktuální novinky z rozmanitého světa sociálních médií.

Komentáře