Instagram přidává novou audio záložku pro posílení Reels

17. 8. 2021Novinky

Instagram přichází s novou funkcionalitou, která by měla podpořit engagement Reels videí. Do vyhledávání přidává novou záložku Audio, která v aplikaci usnadní objevování trendy zvukových stop, které můžete přidat do videí a tím podpořit zájem fanoušků.

Při vyhledávání na Instagramu budete moci nově přepnout na samostatnou kartu, která nabídne řadu moderních písní a skladeb. Když kliknete na libovolnou z nich, uvidíte seznam Reels videí, která tento zvuk už také použila.

Poté můžete zvuk uložit pro vlastní využití. Zároveň získáte úplný přehled relevantních trendů a videí pro inspiraci.

Zdroj: Social Media Today

Instagram věří, že tímto pomůže zvýšit engagement u Reels videí a stejně tak podnítí více uživatelů a firem k jejich tvorbě. Sociální síť totiž dává těmto videím velký význam – svědčí o tom aktuální novinky, například prodloužení jejich stopáže, nebo návod, jak funguje jejich algoritmus.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře