Messenger nabídne společné sledování videí

29. 9. 2020Novinky

V březnu přidal Facebook funkcionalitu pro společné sledování videí na Instagram. O podobný nástroj teď rozšiřuje mobilní aplikaci Messengeru.

Nástroj Watch Together v Messengeru umožní pořádat „video párty“ až pro 50 lidí, kteří mohou společně sledovat videa v reálném čase skrze videohovor nebo Messenger Rooms.

Během posledních měsíců totiž Messenger zaznamenal zvýšenou četnost používání videí v aplikaci. Každý den se na něm uskuteční více než 150 milionů videohovorů a přes 200 milionů videí si lidé prostřednictvím Messengeru pošlou.

Nástroj Watch Together je také skvělý pro tvůrce. Vaši fanoušci mohou sledovat videa skrze videohovory a snáz se tak do nich v reálném čase zapojit.

Zdroj: Facebook

Jak na to?

  1. Zahajte videohovor na Messengeru nebo vytvořte místnost v Messenger Rooms.
  2. Poté swajpněte, abyste si zobrazili menu. V něm vyberte možnost Watch Together.
  3. Tam si můžete vybrat z doporučených videí nebo z různých kategorií. K dispozici je také vyhledávání.
  4. Při Messenger hovoru můžete sledovat video až s 8 lidmi, v Messenger Rooms pak až s 50 uživateli najednou.

Nástroj Watch Together je zdarma a Facebook ho již postupně zavádí do celého světa. K dispozici je na zařízeních s iOS i Android.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře