Meta pořádá Facebook Communities Summit

3. 10. 2022Novinky

Ve čtvrtek 20. října se koná online akce, kterou Meta pořádá pro správce komunit a skupin. Facebook Cummunities Summit 2022 přinese zajímavé tipy, které fungují těm nejúspěšnějším komunitám na Facebooku, a představí nástroje, které se pro skupiny chystají.

Akce proběhne v 18:00 středoevropského času prostřednictvím živého streamu Facebook Live, takže se jí může zúčastnit také kterýkoliv správce či moderátor Facebook skupiny z České republiky.

Na programu jsou tipy inspirativních tvůrců komunit i přednášky specialistů Mety. Ti vás mimo jiné seznámí s celou řadou nových produktů a funkcí, které vám pomohou při vytváření, růstu a podpoře vašich skupin.

Skupiny i nadále zůstávají klíčovým prvkem širšího prostředí Facebooku. Narozdíl od jiných formátů tu totiž stále probíhá výrazný počet interakcí v souvislosti s mnoha specializovanými tématy. I proto se řada firem uchyluje k tvorbě komunit, protože ví, že soukromější a uzavřenější kontakt s podobně smýšlejícími lidmi může přinést mimořádné výsledky.

Pokud s Facebook skupinami již pracujete anebo s tím chcete teprve začít, určitě se na online summit přihlaste.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře