Meta Verified bude k dispozici i pro firemní účty

21. 9. 2023Novinky

Placený ověřovací program Meta Verified byl dosud k dispozici pouze pro tvůrce. Nyní se Meta chystá tuto službu rozšířit a připravuje nový balíček Meta Verified for Business.

Meta zavedla ověřovací program Meta Verified letos v únoru. V červnu ho spustila globálně a zpřístupnila ho tvůrcům na celém světě. Nyní se posouvá ještě dál. Výhod programu budou moci brzy využívat také firmy.

Tím, že si značky zakoupí modrou „fajfku“, mohou svému účtu dodat větší autoritu. Zároveň získají řadu dalších výhod, kterých mohou využít.

Současný balíček Meta Verified pro tvůrce stojí 11,99 USD měsíčně za jednu platformu, pokud si jej zakoupíte na webu. Pokud si jej předplatíte v aplikaci, stojí 14,99 USD měsíčně. Zakoupit si ho můžete jak pro Facebook, tak pro Instagram.

Balíček Meta Verified pro firmy bude stát 21,99 USD měsíčně při zakoupení na webu a 27,99 USD měsíčně prostřednictvím mobilní aplikace.

Zajímavé je, že Meta chce tentokrát nabídnout také kombinovaný balíček za 34,99 USD, pomocí kterého vám ověří firemní stránky na Facebooku i na Instagramu. V tuto chvíli žádný takový balíček pro tvůrce neexistuje, musíte zaplatit za oba zvlášť.

Firmám, které si balíček předplatí, otevírá Meta řadu výhod, které mohou čerpat. Získáte například:

Zdroj: Meta

Původní balíček Meta Verified pro tvůrce zahrnoval nabídku zvýšeného dosahu, ale Meta ji po počátečním testování odstranila. Vysvětlení přitom neuvedla. Balíček pro firmy nabízí do jisté míry podobné, ačkoliv zatím nejsou k dispozici žádné další podrobnosti o tom, co přesně to znamená a jak ověřené firmy tuto větší míru expozice získají.

Více informací o novince se dočtete na blogu Mety. Pokud máte o štítek zájem, můžete se již přidat na pořadník. Jestliže jste tvůrci, mrkněte na nabídku pro vás.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře