Meta Verified může pomoci řešit problémy s Facebook účtem

9. 3. 2023Novinky

Placený program Meta Verified, který Meta spustila letos v únoru, by mohl přinést další a velmi užitečný benefit. Mohl by totiž pomoci snáze řešit potíže, kvůli kterým se dnes na Metu správci profilů složitě a zpravidla neúspěšně obracejí.

Problém s účtem na Facebooku, snaha o obnovení zablokovaného reklamního účtu – tyto věci řeší stále více social media manažerů. Ti se snaží získat pomoc od zástupců Mety, se kterými je ale téměř nemožné se spojit.

Teď to vypadá, že by se brzy mohli dočkat změny, a to právě prostřednictvím nového programu Meta Verified.

Meta Verified se v současné době testuje v Austrálii a na Novém Zélandu. Stojí zhruba 12 dolarů měsíčně a nabízí ověřený odznak, proaktivní ochranu účtu a větší viditelnost a dosah. Kromě toho Meta přichází s dalším důležitým prvkem – přímým přístupem k podpoře účtu.

A v praxi se již ukazuje, že tato specializovaná podpora může být vstupenkou k vyřešení dlouhodobých problémů, se kterými se správci účtů potýkají:

Nyní je do programu přihlášeno zatím jen velmi málo lidí, ale možná by toto mohl být nový důvod, proč o Meta Verified uvažovat – i kdyby jen na dobu, než se vám podaří daný problém vyřešit.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře