V červnu proběhne online konference F8 Refresh

31. 3. 2021Novinky

Každoroční konference Facebooku F8 byla loni kvůli pandemii zrušena. Letos se znovu uskuteční, ovšem v novém formátu – prostřednictvím virtuálního pódia. Pokud se jí chcete zúčastnit, zapište si datum 2. června.

Konference F8 je významná akce, kde Facebook představuje novinky a plány, které chystá pro aktuální rok. Je určená především vývojářům a také marketérům. Během konference máte možnost více nahlédnout i do projektů virtuální a rozšířené reality a dalších technologických nástrojů z dílny Facebooku. Letos se představí například VR brýle či chytré hodinky, na kterých síť právě pracuje.

Konference letos proběhne online a bude živě přenášena do celého světa. Díky tomu vznikají nové možnosti, jak většímu množství diváků a navíc atraktivnějším způsobem předvést, co je nového. Součástí konference je také technický přehled produktů Facebooku a panelové diskuse s interními experty.

Už v minulosti odhalila konference F8 spoustu významných aktualizací, mezi nimiž byly nejnovější nástroje pro firmy, vylepšení videí, skupinové hovory na Messengeru nebo třeba prodejní příležitosti na WhatsAppu. Podívejte se, o čem se na konferenci mluvilo například v roce 2019 a 2018.

Přestože se bude letos konat virtuálně, nadále zůstává klíčovým zdrojem informací o tom, co Facebook připravuje a co můžete očekávat v nadcházejících měsících a letech.

Pokud se chcete zúčastnit, přihlaste se zde a Facebook vám dá vědět, jakmile se registrace na konferenci otevřou.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře