WhatsApp umožní sdílet obrazovku ve videohovorech

10. 8. 2023Novinky

Aplikace WhatsApp přidala mezi možnosti videohovorů další praktický prvek. Nyní je k dispozici funkce sdílení obrazovky.

Ve WhatsAppu nyní můžete sdílet obrazovku svého zařízení s ostatními účastníky hovoru. To vám usnadní prezentace a další pracovní i osobní činnosti, které potřebujete. Sdílet obrazovku bude možné v rámci soukromé chatovací platformy.

Na video se WhatsApp zaměřuje stále více, zejména s tím, jak roste využívání platformy na západních trzích. V červenci například přidal rychlé videozprávy, na začátku roku zavedl podporu funkce obraz v obraze a od začátku loňského roku mohou uživatelé vést videochaty až s 32 lidmi najednou.

Novinka tak může být užitečnou aktualizací jak pro běžné uživatele, tak pro firmy. Ty by ji mohly využít k upozornění na své nejnovější produkty a nabídky. Komunikace se zákazníky skrze WhatsApp je totiž na vzestupu – i proto Meta vydala přehled, jak aplikaci využívat pro podnikání.

Zdroj: Will Cathcart

WhatsApp již sdílení obrazovky zavádí a brzy bude k dispozici všem uživatelům.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře