Instagram testuje speciální feed pro ověřené účty

24. 10. 2023Novinky

Meta přechází do další fáze testování placeného ověřování. Uživatelé Instagramu teď budou moci filtrovat hlavní kanál příspěvků a kanál Reels pouze na příspěvky od profilů, které jsou součástí předplatného Meta Verified.

Někteří uživatelé již mají přístup k novému samostatnému feedu, který zahrnuje pouze příspěvky od uživatelů, již si zaplatili ověření Meta Verified. Možnost placeného ověření Meta nedávno rozšířila také na firemní účty, čímž se zvětšilo množství obsahu pro tento kanál.

Meta tím získává další prvek do své nabídky Meta Verified, který by mohl zvýšit zájem o toto předplatné. Už dnes nabízí například snazší pomoc ze strany Facebooku, což je pro mnoho uživatelů velkým tahákem. Nedávno také Meta představila nový filtr komentářů, který v diskusích upřednostní komentáře ověřených účtů oproti účtům, kteří si ověření nezaplatily.

Speciální feed přináší nové příležitosti samozřejmě také pro ověřené tvůrce a firmy. Ti tu mohou snáze oslovit publikum a zvýraznit svůj obsah.

Pokud už dnes předplatné Meta Verified využíváte, bude jistě zajímavé sledovat, co novinka z pohledu dosahu příspěvků a zapojení uživatelů přinese.

Chcete-li se stát součástí programu Meta Verified, podrobnosti se dozvíte zde.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře