Instagram testuje možnost přidávat poznámky k příspěvkům

21. 12. 2023Novinky

Instagram testuje novinku v rámci nástroje Notes. Nově experimentuje s možností, díky které by uživatelé mohli přidávat poznámky k příspěvkům ve feedu.

Vzhledem k popularitě, kterou si poznámky získaly, experimentuje Instagram s novými funkcionalitami, kterými by je ozvláštnil. Nedávno do nich přidal dvouvteřinová videa ve smyčce. Testuje také poznámky v osobních profilech.

Nově je v interním testování možnost přidat poznámky v rámci nahrávání příspěvků. Tím by obsah získal další prvek kontextu. Fungovalo by to tak, že uživatelé by mohli kliknout na bublinu profilu u příspěvku a danou poznámku si zobrazit.

Zdroj: Ahmed Ghanem

Instagram věří, že nová funkcionalita opět podpoří zapojení uživatelů v aplikaci. O konkrétním termínu zavedení do provozu Instagram zatím neinformoval.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře