Plánování Reels v Creator Studiu je k dispozici globálně

16. 8. 2022Novinky

Videa Reels můžete nyní plánovat prostřednictvím aplikace Meta Creator Studio. To vám výrazně usnadní práci, protože budete moci zveřejňovat krátké videoklipy v nejvhodnější dobu, čímž maximalizujete odezvu publika.

Meta nástroj testovala v posledních měsících a nyní jej zavádí globálně. Plánování Reels v Creator Studiu je tak k dispozici všem, a to včetně různých formátovacích nástrojů a funkcí, které vám pomohou přizpůsobit obsah a naplánovat příspěvky z desktopu.

Meta do Creator Studia nedávno přidala také nový nástroj pro úpravu videí, který usnadňuje stříhání delších klipů. I to je velmi užitečná novinka, která se hodí každému, kdo ve své strategii počítá s krátkými formáty videí.

Co se týče plánování, Meta nedávno oznámila také rozhraní Reels API, které vám umožní plánovat videa prostřednictvím nástrojů třetích stran. A je tu i nový nativní nástroj pro plánování Reels na Instagramu. Brzy tedy budete mít k dispozici celou řadu možností, jak svá videa Reels tvořit a plánovat.

Podrobnosti o novince se dozvíte v tomto videu.

Jsem copywriterka a zakladatelka textového studia COPYBARA. Jako šéfredaktorka Newsfeed.cz zodpovídám za to, že se k vám dostanou ty nejzajímavější aktuality, praktické návody vás posunou o kus dál a případovky inspirují k ještě lepším výsledkům.

Komentáře